Prisantydning: 1 850 000

Beskrivelse

Råbygg fra Talgø med fantastisk utsikt mot Atlanterhavsveien og fjell! Hytta er klargjort for innvendig innredning og inneholder entrè, stue/kjøkken, allrom, 2 soverom og bad/wc. I tillegg er det mulighet å sette opp den populære hagestuen med utebod fra Talgø PlusConcept by BLOM ByggDesign! Råbygget er perfekt for den som ønsker å sette sitt eget preg på innvendige materialvalg og har nå muligheten til å gjøre ferdig prosjektet selv til en rimeligere inngangspris!

Innhold

Hytte:
1. etasje: Stue/kjøkken, allrom, 2 soverom, bad/wc og entrè.
2. etasje: Sovehems/Lagringshems. (Ikke målbart areal).

Mulighet for hagestue, se leveransebeskrivelse.

Standard

Hytta selges som råbygg klar for kjøper til å innrede selv! Plate på mark og fundamentering: Isolerte ringmurer i 45 cm. Isolasjon gulv 15 cm, under betongplate. Tømmer og snekkerarbeider: Yttervegger i 15 cm tykkelse, sperrekonstruksjon 20 cm , begge uisolert. Utvendig kledning av 19 mm tett dobbelfalset stående kledning i RG25 MøreRoyal kledning. Utebod med hagestue i Talgø PlusConcept by BLOM ByggDesign, se www.talgo.no er prosjektert og tegnet, men omfattes ikke av råbyggleveransen. Hvitmalte vinduer og balkongdør, ytterdør er ikke montert, men leveres montert. Taktekking av papp. Takrenner og beslag i aluminium. Innredninger: Leveres ikke. Innvendig kledninger: Leveres ikke. Terrasser: På uteplasser er det leveret markterrasse med tilfarere og 28x128mm DUO MøreRoyal terrassebord. Flisarbeid, murarbeid og flytavretting: Leveres ikke. Sanitærinnstallasjon: Bunnledninger er levert og montert. Elektrisk innstallasjon: Det er levert trekkerør for inntakskabel og jording, samt varmekabel i bad.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Kjøper vil selv ha muligheten til å sette inn pipe til vedfyring.

Areal

Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm

Bruksareal:
Hytte 66 kvm

Primærrom:
Hytte: 
1. etasje 66 kvm: Stue/kjøkken, allrom, 2 soverom, bad/wc og entrè

Arealene er tatt fra tilsvarende og ferdigstilt nabohytte. Arealene kan derfor avvike noe når eiendommen selges som råbygg. Avviket aksepteres av kjøper.

Arealmålingene er utført etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/ eller verdisetting av boenheter.

Tekst til areal

De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. Arealet kan derfor avvike og dette aksepteres av kjøper.

Byggemåte

Hytta er oppført på plate på mark. Isolerte ringmurer i 45 cm. Isolasjon i gulv på 15 cm. under betongplate. Yttervegger i 15 cm. tykkelse. Sperrekonstruksjon på 20 cm. og begge er fullisolert. Utvendig kledning av 19 mm tett dobbelfalset stående kledning i RG25 MøreRoyal kledning. Taktekking av papp. Takrenner og beslag i aluminium og/eller stål. Hytta er et råbygg og selges klar for innvendig innredning.

Tomten

Planområdet ligger i et skålformet landskapsrom d.v.s. i en skålformet fjellkjede som danner en bue rundt i vest, øst og sør.
Selve planområdet ligger på en åsrygg som strekker seg øst-vest i landskapsrommet. Denne fjellryggen har en meget karakteristisk og spesiell form. Den er lett synlig i det ellers storslåtte landskapet med utsikt mot havet og det kjente landemerket Atlanterhavsvegen i nord. Selve tomten er naturtomt med gruset adkomst.

Regulering

Tomten er regulert til fritidsbebyggelse.

Komm. tilknytning

Privat vei med egen hytteforening for vedlikehold og brøyting. Privat vann fra Eide Vassverk. Privat septikk i tett tank, men gråvann i fellestank.