Prisantydning: 2 460 000

Beskrivelse

Nyoppført kvalitetshytte fra Talgø med fantastisk utsikt mot sjø og fjell! Hytta inneholder entrè, stue/kjøkken, allrom, 2 soverom og bad/wc. I tillegg er det oppført den populære hagestuen med utebod fra Talgø PlusConcept by BLOM ByggDesign!

Innhold

Hytte:
1. etasje: Stue/kjøkken, allrom, 2 soverom, bad/wc og entrè.
2. etasje: Sovehems/Lagringshems. (Ikke målbart areal).

Hagestue:
1. etasje: Hagestue/Utebod.

Standard

Malte panelplater fra Talgø på vegger i soverom og entrè. Malt MDF-panel i stue og hems, samt i himlinger. Baderomsplater fra Fibo Trespo på bad. Hvitmalt listverk. På gulv i tørre rom er det lagt Alloc laminatgulv. På bad/wc og i entrè er det lagt 20x20 gulvflis i koksgrå farge.

Kjøkkeninnredning med hvitevarer. Baderomsinnredning og dusjkabinett.
Garderobeskap og møbler er montert som inventar og kan kjøpes som tilvalg.
Innvendige dører slett profil i hvit farge. Vedovn av typen Dovre 250 CM, med stålpipe over denne. Til hems er det montert hemsstige.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Areal

Totalt bruksareal: 72 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm

Bruksareal:
Hytte 66 kvm
Pergola 6 kvm

Primærrom:
Hytte:
1. etasje 66 kvm: Stue/kjøkken, allrom, 2 soverom, bad/wc og entrè

Arealmålingene er utført etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/ eller verdisetting av boenheter.

Tekst til areal

De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. Arealet kan derfor avvike og dette aksepteres av kjøper.

Byggemåte

Hytta er oppført på plate på mark. Isolerte ringmurer i 45 cm. Isolasjon i gulv på 15 cm. under betongplate. Yttervegger i 15 cm. tykkelse. Sperrekonstruksjon på 20 cm. og begge er fullisolert. Utvendig kledning av 19 mm tett dobbelfalset stående kledning i RG25 MøreRoyal kledning. Taktekking av papp. Takrenner og beslag i aluminium og/eller stål. Hagestue med utebod i Talgø PlusConcept by BLOM ByggDesign.

Tomten

Planområdet ligger i et skålformet landskapsrom d.v.s. i en skålformet fjellkjede som danner en bue rundt i vest, øst og sør.
Selve planområdet ligger på en åsrygg som strekker seg øst-vest i landskapsrommet. Denne fjellryggen har en meget karakteristisk og spesiell form. Den er lett synlig i det ellers storslåtte landskapet med utsikt mot havet og det kjente landemerket Atlanterhavsvegen i nord. Selve tomten er naturtomt med gruset adkomst.

Regulering

Tomten er regulert til fritidsbebyggelse.

Komm. tilknytning

Privat vei med egen hytteforening for vedlikehold og brøyting. Privat vann fra Eide Vassverk. Privat septikk i tett tank, men gråvann i fellestank.

Bilder