Helt nytt hyttefelt ved Maihaugen (Kolset) på Storlandet i Gjemnes kommune. Her har du sol fra morgen til kveld, fantastisk utsikt over Kvernesfjorden og kun et steinkast unna strandkanten. Det er også mange flotte turløyper til fjells rett i nærheten.

Aktiviteter

Unike muligheter for fiske, vannsport og bading i Kvernesfjorden og nærliggende havområder.

Godt merkede turstier i fjellene rundt, blant annet Stokknoken og Storfjellet som har en spektakulær utsikt mot Kristiansund, Averøy og Tustna.

I Batnfjorden som ligger en 15 minutters kjøretur unna er det flere fjell som egner seg godt for toppturer på ski om vinteren. Videre mot Molde ligger Fursetfjellet som har eget skitrekk og oppkjørte langrennsløyper.

Utbygger tar ansvar for at det blir bygd molo og kjøper vil få rett til å kjøpe nausttomt så fort havnen blir opparbeidet. En organisert småbåtforening vil samtidig bli opprettet.

Beliggenhet og tilgjengelighet

Hyttefeltet ligger kun ca. 15 minutters kjøring fra Eide, 25 min fra Kristiansund og 50 min fra Molde. Ellers er det kort vei til den nasjonale turistveien, og en av verdens vakreste bilturer, Atlanterhavsveien.